אודות ניופאן משווקים מורשים שירות ותמיכה


מדריך: איך משתמשים במג'ימיקס? טיפים לשימוש נכון


התחדשתם במג'ימיקס, ברכותינו! בקרוב תגלו את כמות האפשרויות שנפתחו בפניכם.

וכדי שתוכלו להתחיל את המסע שלכם בצורה קלה וחלקה, אספנו עבורכם כמה טיפים מעולים מהמומחים של ניופאן. תרשמו, תרשמו.

איך מכינים בצק? איך קוצצים? איך כותשים?

איך מכינים בצק שמרים במג'ימיקס? בעזרת המלוש (להב מפלסטיק), בפולסים של לא יותר מדקה.

איך מכינים בצק פריך עם חמאה קרה? עם להב המתכת ובקערה הגדולה, בשלב הראשון עשו שימוש בפולסים, עד שמתקבלת תערובת פירורית - ולאחר מכן באוטומט עד לקבלת בצק אחיד.

קערת המידי מתאימה לשימוש עם הדסקיות - היות והקוטר של הדסקית תואם את הקוטר של הקערה, וככה כל שארית של ירק שלא מצליחה להיאסף נשארת למעלה וקל להוציא אותה.

איך כותשים קרח? עם להב המתכת בלבד, בלי תוספת של פרי או נוזל אחר. כך הקרח מתקבל לאבקה.

איך קוצצים עשבי תיבול ובצל? אך ורק בפולסים, כאשר הנוזלים שבירק נשארים בתוכו

ממה להיזהר בהכנת עוגת טורט?

כאשר משתמשים בקערת המיני עם להב המתכת הקטנה, מומלץ להשתמש בכמויות קטנות עד כחצי כוס

כאשר מקציפים חלבונים או קצפת מתוקה חשוב להוציא את הדוחסן הצר החוצה כדי שייכנס אוויר

כאשר מקציפים חלבונים לעוגת טורט - חשוב לא להוסיף סוכר בשלב ההתחלתי, אלא רק בשלב הסופי, כשישנו קצף יציב, כדי שהתערובת לא תיפול. לאחר מכן, כשמוסיפים את הסוכר, לעשות זאת בפולסים

להב המתכת הגדולה יושבת בקערה הגדולה עד הסוף, באופן שמאפשר לאסוף ולרסק כל דבר קטן כמו שן שום אחת, ניצול מקסימלי של המרכיבים בהם תעשו שימוש

עוגות בחושות ניתן לעשות עם המלוש באותה דרך שעושים עם המיקסר

מה אפשר להכין עם מג'ימיקס?


תיהנו!



ניופאן
מעבדי מזון בניופאן
ניופאן
חזרה לבלוג ניופאן
ניופאן
שאלות נפוצות ופתרון תקלות



--